آموزش آیلتس اسپیکینگ با فیلم و سریال فرندز – دوچرخه فیبی
دیدن فیلم و سریال انگلیسی برای یادگیری زبان خیلی خیلی مفیده و من در کلاس ها همیشه
حتی در
در این پست نحوه استفاده از فیلم برای
دیدن فیلم و سریال انگلیسی برای یادگیری زبان خیلی خیلی مفیده و من در کلاس ها همیشه
حتی در
در این پست نحوه استفاده از فیلم برای
اگر خودتون رو برای آیلتس آماده می کنید، حتما می دونید که بخش دوم اسپیکینگ شامل یک کارت هست به اسم کیو کارت یا تسک کارت Cue Card که از شما سوالی پرسیده می شه و شما دو دقیقه باید در مورد اون سوال صحبت کنید.
یکسری سوال های این کارت های شامل توصیف وسیله ای است که مثلا در روز تولد دریافت کردید یا گوشی و اسباب بازی که از بچگی داشتید.
هدف از طرح این گونه سوال ها اینه که اولا دامنه لغات شما رو بررسی کنن و دوم اینکه دامنه گرامر شما رو تست کنن تا ببینن زمان گذشته، حال و آینده را به خوبی یاد گرفته اید یا خیر.
در پست
حالا در این یک دقیقه ای که از سریال فرندز جدا کردم، فیبی در مورد دوچرخه ای حرف می زنه که دختر همسایشون داشته و خیلی خوب اون رو با جزئیات کامل توصیف می کنه.
این همون کاریه که شما باید در زمان آزمون اسپیکینگ آیلتس انجام بدید.
Ben: I’m ready.
من آماده ام.
Ross: You sure?
مطمئنی؟
Chandler: Let me just straighten out your helmet there.
بذار (اجازه بده) کلاه ایمنیت رو صاف کنم.
به مثال زیر دقت کنید:
They are asking for help in straightening out their lives.
آنها برای راست و ریست کردن (نظام بخشیدن) به زندگیشون تقاضای کمک کردند.
Ben: Thanks, Daddy.
مرسی بابا
Ross: No, no. One daddy, two mommies.
نه، نه. یک پدر، دو مادر. (اشاره به شرایط خاص زندگی راس داره که زنش ازش جدا شد و با یک زن دیگه زندگی می کنه)
Ross: All right, it’s all yours.
خیلی خب، حالا نوبت توه (یا حالا بقیه ش با تو)
There you go, there you go.
Chandler: That sounds like my first bike. My dad gave me his old one.
مثل اولین دوچرخه من می مونه. (چندلر حالت سیسی داره). پدرم دوچرخه قدیمیشو بهم داد. (پدر چندلر هم که معلوم الحاله)
Ross: That is so unfair.
این خیلی ناعادلانه ست.
Unfair صفت است و به معنی ناعادلانه.
Phoebe: Not really, I got to drag him around too.
نه واقعا، من هم باید اونو اینور اونور میکشیدم.
امیدوارم از این درس استفاده لازم و کافی رو ببرید.
می تونید در ابتدا دیالوگ مربوط به فیبی رو حفظ کنید تا در اسپیکینگ روان بشید و بعد توصیف خودتون از یک وسیله دیگه رو بسازید و تمرین کنید.
از
آموزش زبان انگلیسی از طریق فیلم
آموزش مکالمه با سریال فرندز – اسباب کشی مرد زشت برهنه
درس پنج آموزش انگلیسی با فیلم - هری پاتر در بانک جادوگران
درس اول آموزش مکالمه با فیلم هری پاتر : گرامر Should have p.p
درس هشتم آموزش انگلیسی با فیلم هری پاتر – ولدمورت که بود؟
رو ,آیلتس ,دوچرخه ,معنی ,اسپیکینگ ,the ,است و ,به معنی ,و به ,اسپیکینگ آیلتس ,سریال فرندز ,برای اسپیکینگ آیلتس ,تقویت اسپیکینگ آیلتس ,برای تقویت اسپیکینگ ,آموزش آیلتس اسپیکینگ
درباره این سایت